Pandrol Re System

Last ned PDF
Pandrol Re SYSTEM leverer en befestning med raskere installasjonstid og et redusert antall komponenter sammelignet med en tradisjonell e-Clip.

Pandrol Re System har en todelt isolator-teknologi og en integrert isolator / pad som gir forlenget levetid på komponenter og som øker effektiviteten. Dette kan føre til mer produktivt arbeid for skinnevedlikehold, som for eksempel ved skifte av skinner, når klipps, pads og isolatorer normalt skiftes ut.

Med Pandrol Re system er skinnepadsen og sideinsulatorene allerede festet på befestningen, noe som reduserer tid og arbeid istedenfor å legge ut og installere løse isolatorer på stedet. Re systemet er utstyrt med endeinsulatorer som allerede er plassert på enden på klippsen. Dette reduserer installasjonstiden og reduserer antall løse komponenter på stedet.

  • Egnet for bruk på betong- og stålsviller
  • Egnet for bruk på trikk, t-bane, toglinjer, høy hastighet og tung aksellast

Pandrol Re System installeres på nye eller eksisterende Pandrol e-Clips eller PR Clips på betongsviller. Det kan også installeres på stålsviller, bunnplater og sporveksler. Systemet er optimalisert for installasjon under skinnebytte hvor befestningen også blir skiftet ut, men kan også brukes på prosjekter der man kun skifter løse sviller.